Gunnesgårds internetportal
Nytt från Nederländerna!
Hej familjen!

Det har varit tyst från vår sida den senaste tiden, men även vi har mycket att berätta! I fredags firade vi tre månader sedan sommarens närmast panikartade flytt till Nederländerna, och det mesta har gått så bra man kan önska sig.

Den 31 augusti landade vi på Amsterdam flygplats, Diana började direkt på nya jobbet och några timmar senare gick köpet av vårt nya hus igenom! En vecka senare kom flyttlasset och även om vi har några kartonger kvar att packa upp är vi så gott som inflyttade, det är bara att komma och hälsa på oss här i Heiloo, Nord-Holland! Nya adressen och våra nya nederländska telefonnummer finns i adressboken.

Barnen älskar nya skolan/dagiset, Diana är väldigt nöjd med sitt lärarjobb på Europeiska skolan i Bergen och jag jobbar hemifrån tills EMA flyttar i mars nästa år. Huset ligger 15 minuter cykelavstånd från stranden och det tar 20 minuter med bil till skolan. Vi gör vårt bästa för att anpassa oss genom att äta ost, cykla mycket och försöka lära oss språket.

Förutom bilder på huset och från vår första tid i Nederländerna i albumet Nederländerna 2018 GFDT har vi även lagt upp bilder från våra resor tidigare i år, till Madeira i Påskas, Sverige i somras och Kreta i augusti.

Stora kramar till er alla och glad första advent!

GFDT

av Thomas, Heiloo, Nederländerna 2018-12-02 20:37:00

Nytt boende!
Från och med 15 januari har Lukas och jag gemensamt bo på Sankt Paulsgatan 35A. Det blir lite fix och renovering men snart ser vi fram emot besök! Det ska bli jätteroligt att pyssla och göra oss hemmastadda, Jag lägger upp bilder när vi kommit på plats!

av Veronique, 2018-11-11 09:37:00

Vår son
Den 30 augusti föddes vårt lilla mirakel, Nils. Han ville ut tidigt, närmare bestämt en hel månad för tidigt. Vid födseln var han 48 cm lång och vägde 2 720 g. Dock gick han ner för mycket i vikt efter det och därför behövde vi stanna på BB en hel vecka. Vikten har nu både stabiliserats och gått upp och vi har fått åka hem. Skönt! Nu ser vi fram emot en mysig höst tillsammans.

av Andrea, Lund 2018-09-07 09:25:00

Bröllop 22 juni
Som ni alla vet gifte vi oss den 22 juni i Råduset i Lund. Det var en fantastiskt fin dag som bestod av bland annat god mat och dryck, lekar, soligt väder, roligt sällskap, och såklart massor av kärlek. Bilder från dagen är nu uppladdade på hemsidan. Andrea & Viktor

av Andrea, Lund 2018-08-19 14:32:00

Lissabon!
Hej! Nu har vi anlänt till Lissabon med behaglig värme. På stora torget vid floden Tejo, Handelstorget, har vi sett på VM i fotboll på storbildsskärm med en massa andra turister. Avslutat dagen med skaldjurstallrik och ser fram mot resten av veckan! Hälsningar! Inger, Bo, Kristoffer och Rebecka

av Inger, Lissabon, Bairro Alto 2018-06-24 20:51:00

Logga in
Kalender
Julafton
2018-12-24
Bosse fyller år!
2018-12-25